Halban az egészség!

Omega-3, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek: igazi kincs!

Mondják szakértők és laikusok is a Fiske Pulverről, de kevesen beszélnek arról, miért is jelent ekkora értéket a különleges halkészítmény, ezért mi a szokványos szakmai értekezésektől eltérően, most közérthető nyelven is bemutatjuk a terméket a fogasztóknak és a leendő fogyasztóknak egyaránt.

Kezdenénk röviden azzal, mi is a Fiske Pulver valójában. Olyan értékes tápanyagokban gazdag, tisztán természetes termék, mely az egészségi állapot megőrzését és javítását is elősegíti. Benne 12 vitaminnal, az összes aminosavval, több mint 30 ásványianyaggal és nyomelemmel, valamint omega-3 zsírsavval és Q-10 koenzimmel ez a piac tápanyagokban legdúsabb hallisztje. Kedvenceink egészséges táplálkozása, vagyis lévén, hogy állatokról van szó, táplálása mondhatni ebben a termékben nyert új értelmet. A szintetikus és vegyi úton gyártott anyagok világában egy friss, zsíros jeges-tengeri halakból előállított készítmény nem csak bizalomgerjesztő és tápláló, de a tapasztalatok alapján ínyrevaló is.

 

De miből is készül pontosan a Fiske Pulver?

Fő alapanyaga 3 olyan tőkehal, melyek együttes erővel egészség bombát képeznek!
koyonseges.tokehal-freshblue

Gadus morhua – közönséges tőkehal

Az Atlanti-óceán mennyei, úszkáló mannája a közönséges tőkehal, mely a többi összetevőhöz hasonlóan porosított formában nagy mértékben fellelhető a Fiske Pulverben. Az egyik legfontosabb alkotóeleme, mely nagyban hozzájárul a termék értékéhez.

fekete.tokehal-freshblue

Pollachius virens – fekete tőkehal

Az előbbinél egy kicsit drágább a fekete tőkehal, ám nem törpül el mellette a társaiban rejlő tápanyag értéke-mértéke sem. A Fiske Pulverben az életerő trió egyik elemeként gondoskodik a négylábúak egészségéről.

foltos.tokehal-freshblue

Melanogrammus aeglefinus – foltos tőkehal

Az emberi fogyasztás mellett ez a halfajta az, melyet a leginkább ajánlanak állatok számára is, így ki nem maradhatott volna a Fiske Pulver értékes összetevői közül sem a foltos tőkehal.

Zárásként egy elgondolkodtató kérdéssel fejeznénk be cikkünket: Ha a saját egészségünk megőrzése vagy visszaszerzése érdekében fogyasztunk nagy mértékben halat, miért nem gondolunk annál inkább kedvenceinkre, akiknek a lehetősége bennünk rejlik arra, hogy egészségtudatosan táplálkozhassanak?

Következő cikkünkben megosztjuk felhasználóink tapasztalatait, melyet a Fiske Pulver megfelelő adagolása mellett fedeztek fel kedveceiknél.

Related Posts

1 comment

Comments are closed.