Melyik a kedvenc kutyafajtánk? (Felmérés)

Mivel nagyon kiváncsiak voltunk, hogy vajon melyik lehet hazánk legkedveltebb kutyafajátja, ezért megkérdeztük a Facebook-on.

A minap közzétettünk egy képet, “Melyik a kedvenc kutyád” címmel, amin 18 különböző kutyafajta látható. Kistestűek, nagytestűek egyaránt megtalálhatóak rajta, a Rottweilertől a Spánielen keresztül a Csivaváig. Minket is megdöbbentett, hogy több mint 800-an osztottátok meg velünk véleményeteket, amit ezúton is szeretnénk megköszönni! (De!) Mivel  sajnos az összes ismertebb fajta nem fér fel egyszerre egy képre ezért úgy döntöttünk, hogy folytatjuk eme küldetésünket, hogy kiderítsük melyik kutyust szeretitek a legjobban!

fiskepulver kedvenc kutya

Nem voltunk restek és készítettünk nektek egy grafikont, ahol meg lehet nézni a jelenlegi állást. Ez persze még nem a végleges, hiszen a nemsokára megjelenő, második körben szereplő kutyusok még módisíthatják a jelenlegi eredményt.

Íme hát az első kör eredménye:

fiskepulver kedvenc kutya
FiskePulver Magyarország – Legkedveltebb Kutyafajta Felmérés

Az első körben, nem túl nagy fölénnyel a Rottweiler győzött, második helyen a Németjuhász, majd őket követi a Husky. A sor végén a FiskePulver csapat körében igen népszerű Bordeaux-i Dog végzett.

Az ábrán látható egy a számunkra különösen kedves válasz: mindegy csak “menhelyről való” legyen. Bár ez nem egy kutyafajta, de természetesen elfogadjuk és ezúton köszönjük nekik a menhelyről való kutyák nevében is! ❤️

kutya-970x90

A képes válaszokat külön köszönjük!  Ha van egy kis időtök, akkor klikkeljetek IDE és nézzétek végig, szerintünk nagyon megéri! 🙂

Az egyik kedvenc hozzászólásunk:

fiskepulver kedvenc kutya

 


A második körben szereplő kutyafajtákat tartalmazó kép is hamarosan megjelenik a Facebook oldalunkon. Kövessetek minket, hogy tudjatok ott is szavazni!

Olvass bele Bagó a new-yorkie történetébe is.

Related Posts

1 comment

[…] érkezett, amit ezúton is nagyon köszönünk! Az első kör eredményeit már leközöltük előző blogbejegyzésünkben, most meg itt az idő, hogy megosszuk veletek a végeredményt is, amit 1000 szavazat alapján […]

Comments are closed.