Egy napi étrend 300 Ft-ból?

Több alkalommal is írtunk már a B.A.R.F. etetési rendszerről, aminek hazánkban is egyre több hódolója van. Ebben a rövid blogbejegyzésünkben Perlaki Fannival a Barfshop.hu megálmodójával beszélgetünk a rendszerről és legújabb gyermekéről a B.A.R.F. üzletről, ahol már nem csak online vásárolhatunk.

fiskepulverMit kell tudni a B.A.R.F.-ról?
A B.A.R.F. nyersetetés, egy étrend kutyáknak és macskáknak, ahol a kedvencünk igényeire szabva állítjuk össze a napi táplálékot. Nyers húst, csontos húst, belsőséget, pürésített zöldséget és gyümölcsöt adunk az állatoknak, megfelelő arányban. Alapfeltevése, hogy a kutyák bár alkalmazkodtak az ember körülményeihez minimális szinten, azért ragadozók, míg a macskáknak semmilyen növényi táplálékra nincs szükségük. Ugyanakkor ha megnézzük a táposzacskókat, akkor láthatjuk, hogy a szénhidrátok igen előkelő helyen szerepelnek rajta. A B.A.R.F.-osok kellő utánaolvasás után teljeskörűen tudják alkalmazni az étrendet, és igen hamar észreveszik a pozitív hatásait: csökken a széklet mennyisége, fényesebb lesz a szőr, erősödik az immunrendszer, csökken a szájszag és a fogkő mennyisége. Évről évre többen B.A.R.F.-oznak, ma már sok sportkutyás, tenyésztő, allergiás kutyás választja ezt az étrendet.

 

fiskepulverA Webshop után itt a megvalósúlt álom: az üzlet. Szerinted mennyire tudja segíteni az új bolt megnyitása a B.A.R.F. szkeptikusok átállását?
A webshopban kizárólag 100% hústartalmú jutalomfalatokat, rágókákat, illetve természetes étrendkiegészítő porokat – immunerősítőket, illetve hidegen sajtolt olajokat lehetett kapni, amik elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott B.A.R.F. étrendhez. Nekünk kezdettől nem csak a webshop volt a fontos, szerettem volna minél több embert megismertetni ezzel az etetési formával, sok kutyásnak segítettem már az étrendváltásban, illetve felmerülő problémákban. A bolt hatalmas előrelépés számunkra, mert egyrészt rengeteg féle húst tudunk biztosítani a legegyszerűbb szárnyasoktól egészen a kenguruhúsig, illetve a B.A.R.F.-osok egy helyen kaphatják meg mindazt, ami ehhez az etetéshez szükséges. A bolt rengeteget számít azoknak, akik idegenkednek az internetes vásárlástól, de már most is sokan tért be hozzánk kérdezősködni ezzel az etetéssel kapcsolatban. Aki bejön, azt pedig én meg tudom nyugtatni :). A webshop persze továbbra is szerves része az életünknek :).

fiskepulverDrágább vagy olcsóbb a B.A.R.F. módszer?
Attól függ, melyik tápot nézzük. Ipari hulladék, olcsó tápnál biztosan drágább. Ha egy 20 kg-os felnőtt kutyát nézünk, a napi ételmennyisége 40 dkg, ebben nem csak a hús, de a zöldségek is benne vannak. Egy napi étrendet szarvashúsból és csirkecsontos húsból ki lehet hozni 300 Ft-ból. Ez egy hónapban 9000 Ft, ami olcsóbb, mint a prémium, illetve szuperprémium tápok.

fiskepulverAz új üzletetekben természetesen megtalálható a FiskePulver is. Mik az eddigi tapaszatalataid a 100% halporral kapcsolatban?
A Fiskepulver gyorsan lett népszerű a B.A.R.F.-osok körében, a hozzánkérkező vásárlók már tudatosan keresik. Akik nem tudnak hallal etetni, azok szívesen választják ezt helyette, szeretik használni bőrre-szőrre, illetve sportkutyások izületekre.

Hol található az üzlet, mettől meddig lehet ismerkedni a B.A.R.F. termékekkel?
A fővárosban van a boltunk, a XIII. kerületben, igazán forgalmas helyen. Közel a Béke térhez és az Árpád hídhoz, a Szegedi út 3. szám alatt. Hétfőtől péntekig 10.00-18.00-ig, Szombaton 10.00-14.00-ig várunk minden gazdit és kutyát, macskát 🙂

Fanni 🙂

Olvass bele előző blogbejegyzéseinkbe is!

fiskepulver

Related Posts