A négylábú Bögre.

Le a kalappal Vivien és mindazok elött, akik kutyát nem vásárolnak, hanem örökbefogadnak! Ezzel olyan dolgot tesznek, amivel egyszerre válnak megmentővé és angyallá. Egy esély a kutyának, társ az embernek. Az adoptálás akkor a legszebb, ha olyan kutyust választunk, aki nincs erejének teljében. Ebben a kis bejegyzésben Vivien és Bögre történetét meséljük el, persze csak röviden.

fiskepulver ízületVivien, Debrecenből keresett meg minket, hogy segítsünk neki, mert az éppen adoptált kb. 2 éves keverék kutyusa igencsak rossz állapotban van.  A közelmúltban távozott el a 12 éves boxere és neki emléket állítva szeretett volna olyan kutyust, akiről már lemondott mindenki (legfőképp az egykori “gazdája”). Bőgre onnan kapta a nevét, hogy van benne ebből is és abból is egy kicsi, mint egy bögrés sütiben :). No de térjünk vissza a lényegre.

Bőgre befogadásakor nagyon rossz állapotban volt. Szőre bőre elhanyagolt, általánosságban sovány és gondozatlan volt. Jobb melső lábára szinte rá sem tudott állni, mondhatni totál le volt robbanva… Az orvosi állapotfelmérés és a kötelező oltások ellenőrzését követte az alapos fürdés és egy kozmetikai kezelés, ahol máris új formát kapott. Az orvos javallata szerint ízület regeneráló és erősítő készítményt kellett adni Bögrének, hogy a melső lába meggyógyúljon. Mivel Vivien már gyakorlott kutyatartó, ezért nem bizta a véletlenre, hanem rögtön a legeredményesebb hatást szerette volna elérni legújabb kiskedvencének.

fiskepulver ízület

Bőgrének új táplálkozási rendszert vezettek be. Mivel a legyengült szervezet sokkal érzékenyebb az allergiát kiváltó összetevőkre, ezért csak olyanok szerepeltek az étrendben, amik biztosan nem váltanak ki ilyen negatív hatásokat. Javallatunkra, az étrend elsőszámú kiegészítő eleme lett a FiskePulver. Ezzel lényegében az összes problémát kezeltük egycsapásra, hiszen a regenerálódás folyamata megindult a szőrnél bőrnél, az immunrendszernél és persze az ízületek megerősítésénél.fiskepulver

fiskepulver ízületBögre közérzete napokon belül megváltozott, kereste az ember és más kutyák társaságát. A játék még eleinte nehezen ment a mozgásszervi problémák következtében. A kutya most negyedik hete fogyasztja a fiske halport.

 

 

 

 

Immunrendszere megerősödése következménye lett, hogy szerevezete jól reagál a készítményre és már arra a lábára is rá tud állni, amire eddig nem. Felépülése várhatóan még pár hétbe beletelik, de az eredmény már most látszik.

 

fiskepulver ízületAmint lesznek újabb fotóink, akkor azokat is közzétesszük.

Fajtától, kortól függetlenül, minden kutya megérdemli az egyelő bánásmódot és a lehető legjobb életkörülményeket.

Tegyél meg mindent kutyád boldog és teljes életéért!

Olvass bele előző blogbejegyzéseinkbe is!

Related Posts