Szülünk!

Jönnek a leopárd bébik!
delightkennel fiskepulver

2 év elteltével ismét alomra vállalkoznak Magyarország leopárdkutya populációjának egyik alapító szukájával, nagy körültekintéssel, és immár kicsivel nagyobb tapasztalattal a táplálása terén is.

Ahogy azt korábban megírtuk, ez lesz az igazi összehasonlítás, hiszen azt már tudjuk, hogy jó anyuka, de most lemérhetjük, hogy a Fiske támogatásával mennyire „kapja össze magát” gyorsan.

delightkennel fiskepulverEvin jelenleg 36 napos állapotos, a szőre fényes és dús, nem hullik, a kondíciója, akár előtte. Egész nap aktív és szépen, állapotának megfelelően, kiegyensúlyozottan gyarapszik a súlya a FiskePulvernek és a körültekintő, tartalmas táplálásnak köszönhetően.

delightkennel fiskepulver

„Az első alom nagyobb számú volt, a másodiknál tervezetten kisebbre számítunk, hacsak a természet nem gondolja másképp. Így vagy úgy, a születés utáni időszakot, a szoptatást és később ismét a megszokott életvitelhez, majd sporthoz való visszatérést is nálunk biztosan a FiskePulver fogja támogatni.

fiskepulverAz elmúlt évben egy fiatal és egy kölyök leopárdkutya is érkezett a családba. Jellemzően nagyon aktívak, örökmozgók és bár különböző fejlődési stádiumban vannak, számomra nagyon látványos a változás, mióta megérkeztek hozzánk, és az ő fejlődésüket is a FiskePulver kísérheti. A kicsi még növekedésben van, a nagyobb már inkább izmosodik, lassan felnő és készül a sportos életre.

delightkennel fiskepulverMinden korcsoport megfigyelése után egyértelműen azt a következtetést sikerült levonnom, hogy kiválóan alkalmas a kutyák étrendjének kiegészítésére a tejes időszaktól a felnőttkoron át, majd később – szerencsére még sokára – az idős korig.

pásztor petraCsak ajánlani tudom!” – Írta meg nekünk Pásztor Perta a Delight Catahoulas kennel tulajdonosa.

Nekünk meg nem marad más, mint hogy újra várjuk a csodálatosan foltos és kékszemű, valamint a szépséges egyszínű babákat. FiskePulver újra szülőszobán! Hajrá!

 

Delight Catahoulas – magyar leopárdkutya kennel

Korábbi blogunk a csúcsszuper gyönyörű leopárd bébikről ITT.

Olvass bele előző blogbejegyzéseinkbe is ITT

Related Posts