Teszteltünk-meglepődtünk.

Már nem első ízben írunk az eledelekről, hiszen ez a téma kimeríthetetlen és fontossága nélkülözhetetlen. A gyermekeinknek sem mindegy, hogy mit adunk enni! 

Táplálékkiegészítő forgalmazóként kötelességünknek érezzük, hogy megismerkedjünk a táplálékokat kínáló hazai képviselőkkel is. Ebben a blogunkban a Husse szuper prémium tápokkal foglalkozunk. És hogy miért pont velük? Azért mert kipróbáltuk, leteszteltük, megkóstoltuk és imádtuk. Nem csak mi de a kedvenceink is!

fiskepulver - husseMit kap a kutyus vagy a cica vacsorára? Ez mindig kényes kérdés, mondhatni “ahány ház annyi szokás” és mindenki a sajátjára esküszik, egészen addig, amíg váltani nem kényszerül, vagy csak simán árban megfizethetőbbet keres. Hogy kinek mi a jó, kinek mi a megfizethető természetesen relatív, pedig létezik olyan megoldás, ami mindenre kielégítő választ ad.

fiskepulver - husse
Nagy Zoltán
Husse Magyarország Somogy és Zalamegye

Idén, nyár közepén találkoztunk először Nagy Zoltánnal, a Husse Magyarország Somogy és Zala megyei képviselőjével, aki szerette volna felvenni a termékpalettájára a FiskePulvert, mert már annyi helyről hallotta, hogy ez ilyen, meg olyan jó, hogy szerette volna kipróbálni ő is. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk a termékeikre, hiszen a FiskePulvert adagolják a vacsora mellé és nem fordítva. 🙂 Beszereztünk néhány Husse szárazat és konzervet és beindult a tesztgépezetünk.

fiskepulver - husseHol is kezdhettük volna, mint magunkon. A Husse-nek minden eledele emberi fogyasztásra is alkalmas, ez náluk alapkövetelmény, épp úgy mint nálunk a “halporosoknál”, mert mint kiderült így hívnak minket szakmai berkeken belül, amit köszönünk szépen, igen megtisztelő!

Tesztünk nem volt bonyolult, mindjárt bele is vágtunk, a konzervvel kezdtünk. Könnyen nyitható és az első találkozásra nagyon jó (ananászos) illata volt. Egy kanál nekünk, egy kanál a kutyusnak.

Egy 400 grammos konzerv 5 perc alatt elfogyott. Mivel nálunk első a kutya, inkább az ő teszteredményeire voltunk kiváncsiak. Hatalmas nyelvcsapások közepette követelte a folytatást, így előkerült néhány szuper prémium száraz is. Ennek az íze nekünk már annyira nem jött be, de Raul (11) Havanese rögtön rákkattant. Székletét két nap elteltével vizsgáltuk, ami teljesen normálisnak tűnt, nem folyt, nem küszködött vele, pedig számítottunk némi hasmenésre, hiszen tápváltásnál elő szokott fordulni.

fiskepulver - husseTartalmát tekintve észbontó, hogy mi minden kerül bele:  Gyógynövények, természetes alapanyagú féreghajtó, Omega 3, taurin (szívproblémák ellen), tengeri alga, L-carnitine, kondroitin, glüközamin, stb. És ha azt mondjuk, hogy a konzervek tartalmát kemencében sült húsból állítják elő, akkor elképedünk? Mi igen, nekünk tátva maradt a szánk.

Árát tekintve, lényegesen olcsóbb, mint az agyon reklámozott, semmilyen tartalmú, leginkább zsíros és rengeteg adalékanyagot tartalmazó ételek.

Már csak egy kérdésünk volt, hogy akkor minek a FiskePulver ha ennnyire szuper a Husse tápok tatalma? A válasz az volt, hogy semelyik táp nem képes arra, hogy annyi vitamint, ásványi anyagot, Omega3 és Omega6 zsírsavakat és egyébb módon pótolhatatlan alkotóelemet tartalmazzon, mint a Fiske, hiszen akkor halpornak kellene hívnunk. Mi nagyon szeretjük a FiskePulvert, a kutyáink meg még jobban és ez az ami garantálja nekünk a minőséget.

fiskepulver

Hogy érted azt, hogy “mi”?

Rendszeres FiskePulver fogyasztó vagyok. Titokban, hogy a kutyám ne lássa, minden nap megeszek egy kanállal. 🙂

cropped-husse-kezdokep-1
Husse Somogy és Zalamegye

 

 

 

 

 

 

Olvass bele előző blogbejegyzéseinkbe is ITT

Related Posts