Mi a FiskePulver?

A FiskePulver® halpor az Atlanti-óceán északi részén 800-1000 méter mélyről halászott, vadon élő fehér húsú halból készül. Magas koncentrációjú állati-táplálékkiegészítő, mely 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz.

A halakat teljes egészében felhasználják, beleértve a csontozatát is – amit egy  speciális őrlési technológiával végeznek. Minden gyártási fázis ellenőrzött, így garantálva a méreganyagoktól mentes végterméket. A terméket GMP (ellenőrzött gyártási folyamat) standard szerint állítják elő. Legfőbb alkotóelemei a vitaminok, fehérjék és ásványi anyagok mellett az Omega-3 zsírsavak, amelyeknek a hatását az orvostudomány sokáig legfeljebb házi gyógymód szintjén ismert el – egyre nagyobb és izgalmasabb szerepet kap kedvenceink táplálkozása és egészségének megőrzése terén. A zsíros tengeri halakban gazdagon előforduló értékes Omega-3 zsírsavak, nagymértékben hozzájárulnak a prosztaglandinok illetve a leukotriének (helyi hormon) túltermelésének a korlátozásához.

A halporban található tápanyagok egyediek – nem véletlen számít a világ egyik legtáplálóbb ételének, illetve termékének. 11 vitamint több mint 30 ásványi anyagot, omega-3 zsírsavakat, omega-6 GLA-t és számos nélkülözhetetlen aminosavat (halfehérjét) tartalmaz. A termék garantálja a legfontosabb tápanyagok egészséges és természetes egyensúlyát, ezért nem szükséges 8-10 különböző kiegészítőt adni kedvenceinknek, hanem egy termékben megkaphatják mindazt, amire szükségük van. Cukor és gluténmentes.

Jótékony hatások

A halpor pozitív hatásai hosszú távon érvényesülnek. Tápláló és egészséges, de csak a folyamatos adagolás ellensúlyozza az esetleges kiegyensúlyozatlan étrendet, illetve a szükséges tápanyagok hiányát. Több szempontból is szerencsés a tápanyagokat ilyen módon, halpor-formában, egyszerre bevinni. Ilyenkor egy úgynevezett szinergia, illetve együttes hatás jön létre, ami nagyon sarkalló hatással van a táplálékfelszívódásra.

  • Enyhíti az ízületi fájdalmak kórtüneteit (rheumatoid arthritis)
  • Csökkenti a bőrbetegségek előfordulását
  • Gyulladáscsökkentő hatás
  • Stimulálja az immunrendszert
  • Csökkenti a rák veszélyét
  • Csökkenti a trigliceridek vérszintjét
  • Csökkenti a szívinfarktus illetve az agyvérzés veszélyét

Csökkenti a kullancsok okozta támadások gyakoriságát!

Ízületi problémák – Reumatizmus

Az orvosi irodalom és népi hiedelem már több mint 200 éve javasolja a halolaj bevetését a gyulladásos, illetve ízületi betegségek elleni harcban. Friss kutatások is alátámasztják, hogy az Omega-3 zsírsavak jelentősen enyhítik az ízületi panaszokat.

Rák

A tumorok növekedését illetve a távoli áttétek terjedését is a prosztaglandinok szabályozzák. Bizonyos elméletek összekötik a japán, illetve eszkimó közösségekben igencsak alacsony mellrák arányt a hal illetve rákfélékben gazdag étrendjükkel.

Kullancsok

Köztudott, hogy a magas B-vitamin szint a vérben távol tartja a kullancsokat – ezt nem tudósok, hanem kutyatulajdonosok, kennel tulajdonosok, illetve kutyák rehabilitációjával foglalkozó emberek is tanúsítják. Viszont sajnos sokáig nem volt megfizethető tápszer, amivel el lehetett volna érni a kívánt hatást.

Mellékhatások

Mivel minden változás belülről jön – lehetséges mellékhatások, amiket tapasztalhat közvetlen a halpor fogyasztásának megkezdése után: fokozott vizelési kényszer illetve enyhe hasmenés. Ez azt jelenti, hogy a FiskePulver® halpor felhívja a test figyelmét az eddigi tápanyaghiányra. Egy pár nap után a test reakciója stabilizálódik.

Kinek adható?

Lényegében minden házikedvenc fogyaszthatja, kivéve a kérődző állatok. Minden fajta és korú kutya, cica, ló, nyúl, törpemalac, stb… A Fővárosi Állatkertben több állat is előszeretettel fogyasztja (csíkos hiéna és hópárduc).

Általános tartalom
Energia 32,6 kcal / 137 kj
Fehérje 6,4 – 6,8 g
Szénhidrát 0,3 g
Cukor 0 g
Rostok 0,3 g
Zsírok 0,3 – 0,7 g
Telített zsírok 0,15 g
Telítetlen zsírok 0,28 g
Többszörösen telítetlen zsírok 0,14 g
n-6 zsírsavak 0,03 g
n-3 zsírsavak 0,09 g
Omega-3 zsírsavak
C-22 DHA 48 mg
C-20 EPA 44 mg

Vitaminok
B12 vitamin 0,7 pg
A vitamin 139,5 pg
D3 vitamin 0,3 pg
Niacin (B3 vitamin) 0,4 mg
Riboflavin (B2 vitamin) 0,03 mg
Folát (B9 vitamin) 3,3 pg
Tiamin (B1 vitamin) 0,01 mg
E vitamin 0,1 mg
Ásványi anyagok
Kalcium 746 mg
Foszfor 370 mg
Jód 74,8 pg
Szelén 18,3 pg
Cink 0,6 mg
Magnézium 16,3 mg
Vas 0,5 mg
Kálium 64,2 mg
Mangán 0,05 mg

(10 g FiskePulver halpor tartalma)

Miként adagoljam?

Az élettartam minden szakaszában adható, kölyökkortól egészen az idős korig.

A FiskePulver® állatoknál való alkalmazása óta nem dokumentáltak mellékhatást, de a kívánt eredmény érdekében ajánlott betartani az adagolásra vonatkozó tanácsokat:

Az első három-négy hét során érdemes napi két alkalommal:

  • 1-10 kg testsúly között 0,5-1 evőkanál
  • 10-20 kg testsúly között 1,5-2 evőkanál
  • 20 kg testsúly felett 2,5-3 evőkanál

Ezt követően lehet csökkenteni napi egyszeri bevitelre kedvencünk testtömegének megfelelő mennyiségben.

A halpor tápanyagai pozitívan hatnak a táplálékfelszívódásra – ezért érdemes a bevitelét más étkezésekkel összekötni. 1 kg FiskePulver® halpor tápértéke megfelel 20 L tej vagy 4-5 kg húsnak. Alultápláltság gyanúja esetén javasolt az adag megduplázása 1-3 napon keresztül. A táplálékkiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, ezért a javasolt napi adagot ne lépje túl.

Útravaló

A FiskePulver® már több mint 40 éve létezik a nemzetközi piacon. Többek között Afrikában is használta az ENSZ különböző éhségkatasztrófák során, ezzel igyekezve javítani az arra rászorulók általános egészségi állapotát. Nem dokumentáltak mellékhatásokat a bevetések során sem. Érdemes hangsúlyozni, hogy a termék lecsökkenti az apró megfázások és fertőzések számát, ezáltal növelve a terhelhetőséget. A természetes tápanyagok javítják az általános egészséget és közérzetet, és lehetővé teszik a gyorsabb felépülést.

Fontos: A termék fogyasztása nem feltétlen ajánlott olyan szervezet számára, ahol pl. vérhígító gyógyszert szednek, illetve akik kortizonos kezelés alatt állnak.

Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Vásárolja meg most!

Ha felkeltette érdeklődését a termék, vásárolja meg webáruházunkban!

[mc4wp_form id=”8496″]